عناوین مقاله
همین چند روز پیش یکی از مشتری های عزیز ما با بنده تماس گرفت و گفت : آقا دست شما درد نکنه ، من مبدل 6000 وات شما رو خریدم و یک مینی سنگ 1200 وات را باهاش روشن می کنمابتدا حرفش رو جدی نگرفتم و با خودم گفتم حتما پلاک دستگاه رو اشتباه خوانده است و سرسری از این موضوع رد شدم ولی با دیدن عکس پلاک به نبوغ آقای مشتری ایمان آوردم.
اصولا دستگاه های موتوری دارای پیک استارت راه اندازی بالایی هستند مثلا دستگاه 1200 وات چندین برابر توان نامی اش احتیاج دارد تا بتواند راه اندازی بشود ولی مشتری عزیز قصه ما بسیار زیرک بوده است و با علم به پیک استارت راه اندازی دستگاهی چون سنگ فرز و عدم توانایی مبدلش در تامین این پیک استارت بالا، در خرید دستگاه خلاقیت به خرج داده است . اینجا را از او نقل قول می کنم:
مشتری : شما نمیتونی هر دستگاهی رو بهش بزنی چون توان اولیه دستگاها بالا است کم میاره و سریع خطا میزنه ولی شما برو هر چیزی را که میخاهید دیمر دارش را خریداری کنید و درجه دیمر رو روی حداقل قرار دهید و سپس دستگاه را روشن کنید و بعد کم کم تا آن جایی که می شود دیمرت را زیاد کنید . مینی سنگ من 6 سرعته است یعنی دیمرش روی 6 حالت تنظیم می شود و من همیشه اول با سرعت یک آن را روشن می کنم و سپس آن را روی 5 قرار میدهم و نتیجه مورد نظر را نیز می گیرم. البته لازم به ذکر است که این روند صفحه به صفحه فرق می کند ، مثلا صفحه ساب چون سنگین است آن را روی سرعت 4 قرار می دهم تا کار کند . به طور کلی صفحه سنگ ها، هر چه صفحه سبک تر باشد سرعت نهایی دیمر بیشتر است و بالعکس. این صحبت ها با مشتری حقیقتا چیزهای زیادی را به من آموخت و فهمیدم تجربه استفاده از دستگاه به دست یک آدم فنی چه زوایایی پنهانی را به روی ما می گشاید و چه تفاوت ملموسی در ارتباط با آن وجود دارد .
این همان حلقه گمشده ای بود که همیشه در محاسباتم آن را نمی یافتم . همیشه این نقد ها را می شنیدم که مبدل برق بدر نمیخوره زور نداره، و یا مشتری بعد از دوبار سوزوندن مبدل میگفت من دیگه به جز لامپ چیزی بهش نمیزنم و میترسم که دستگاه طوری اش بشه . حقیقت تلخ ماجرا اینجاست که ما برای تست سلامت همان مبدل آن را به پمپ و مینی سنگ وصل میکیم و به جهت اطمینان میگذاریم چند دقیقه کار کند و این باعث رنجش من بود که چرا مشتری توان استفاده درست از دستگاه را ندارد ، ولی بعدها به درستی دریافتم که علت ایحاد این باور نادرست مبنی بر ضعف مبدل ها ریشه در نادانسته های مشتری دارد.
کسی که با حجم بسیاری از نادانسته ها و با دیدن فیلم های مبدل ها یکی از آن ها را خریده و با همان کوه نادانسته ها شروع به استفاده از آن کرده است و بنا به شانس و اقبالش با کمی چاشنی احتیاط تا روزی که شانس با او همراه بوده مبدلش را نسوزانده ولی پس از اولین تجربه ناخوشایند آسیب مبدل به ما مراجعه کرده و تازه علت را جویا می شود .حال اگر شانس با ما یار باشد تا بتوانیم او را توجیه کنیم که علت آسیب خودش بوده و چه کند که دوباره گرفتار این بلا نشود که به تجربه دیده ام که معمولا افراد روی نبود عیب از سمت خودشان تاکید داشته و چشم روی خطا های خود میبندند و لذا از آن درس نگرفته و دوباره آن را مرتکب می شوند. پس هم به عنوان توصیه پشتیبانی و هم به عنوان پیشنهادی دوستانه قبل از خرید مبدل نگاه کوتاهیی به اطلاعات موجود درباره مبدل و دستگاه هایی که می تواند ساپورت کند بی اندازید سپس با چشم باز اقدام به خرید کردن کنید.از نو و قدرتمند بودن باطری خودرو خویش مطمین شوید ، از پشتیبانی درست مبدل برق اطمینان حاصل کنید سپس اقدام به خرید کرده و تا دست یافتن به اطلاعات تکمیلی و توان درست استفاده از دستگاه در استفاده از آن محتاط بوده و دایما با بخش پشتیبانی دستگاه در ارتباط باشید تا بتوانید مانند مشتری قصه ما به درک درستی از باید و نباید های استفاده از مبدل برق برسید.در پایان این مقاله کوتاه در وبلاگ تکنوپارس شما رو به مطالعه تراکت دستگاه دعوت می کنم.
0
0
رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
وارد شدن
0 نظرات
قدیمیترین
تازهترین
بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها